Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Maestro met Crescendo
 
Wellicht kent u het TV programma Maestro. Het programma waarin bekende Nederlanders zonder enige dirigeerervaring het tegen elkaar opnemen in een muzikale afvalrace. Zij gaan de uitdaging aan om zich te ontwikkelen tot een ware dirigent(e).

Op zaterdag 13 april a.s. organiseert Muziekvereniging "Crescendo" een concert naar dit bekende Tv programma: ‘Maestro met "Crescendo" Elst’.
We hebben 5 "Maestro’s" bereid gevonden hieraan mee te werken, allen hebben zij geen dirigeer ervaring. Wel vervullen ze een belangrijke rol binnen Elst en de gemeente Rhenen waar u ze wellicht van zult herkennen. Inmiddels zijn de Maestro’s één voor één bekend gemaakt via onze social media kanalen.

De Maestro’s zijn:
• Prins Tot de Tweede (Rene van Dam)
• Ester Lammers
• Nelis van Dam
• Heidi van Appeldoorn
• Arnold Budding


Wilt u meer informatie over de deelnemers? Neem dan snel een kijkje op onze facebook-, instagram- of X- pagina.

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe onze Maestro’s het er vanaf zullen gaan brengen? Kom dan kijken en luisteren naar dit concert. Het belooft een mooie en leuke avond te worden.

In verband met de te verwachten drukte moet u in het bezit zijn van een toegangsbewijs, deze zijn alleen in de voorverkoop via onderstaande link te verkrijgen. Deze start op zaterdag 6 april om 12.00 uur.

Wees er op tijd bij, want vol=vol:
Toegangskaarten 
 
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie