Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Crescendo Elst (UT) zoekt dirigent(e)
 
Muziekvereniging "Crescendo" uit Elst (Utr.) zoekt per 1 mei 2024 een dirigent(e) voor het fanfareorkest. Ben jij een gepassioneerde dirigent(e) die gedreven is om muzikanten van verschillende leeftijden en niveaus te leiden? Dan zoeken wij jou.

Wie zijn wij?
Muziekvereniging ""Crescendo"" uit Elst (Utr.) is opgericht in 1930, maar is ondanks haar hoge leeftijd nog steeds zeer levendig. De vereniging telt op dit moment ongeveer 30 leden, waarvan er ruim 20 actief zijn in het fanfareorkest uitkomend in de 4de divisie. Vooral het plezier in het samen maken van muziek staat bij onze vereniging hoog in het vaandel.

Voor ons orkest zoeken wij:

Een enthousiaste dirigent(e) (M/V):

Het orkest repeteert wekelijks op dinsdagavond in het MFG "Het Bestegoed" in Elst (Utr.) van 19:30 uur tot 21:45 uur.
Het repertoire van het orkest wordt regelmatig aangepast en bestaat uit allerlei muziek, van het wat klassiekere fanfare repertoire tot de populaire muziek.

Functieprofiel
Het orkest is op zoek naar een enthousiaste en gedreven dirigent(e), die in staat is een groep te begeleiden en te instrueren. Tevens wordt van de dirigent(e) verwacht dat deze in overleg met onze muziekcommissie repertoire voorstelt waarin een goede balans tussen muzikaal niveau en attractieve waarde te vinden is. De dirigent(e) werkt goed samen met de andere onderdelen, bestuur en commissies binnen de vereniging. Een flexibele opstelling is hiervoor wenselijk.

Functie-eisen
Je kunt makkelijk omgaan met zowel jongeren als ouderen en weet een goede balans te vinden tussen prestatie en plezier. Je weet verschillen in muzikale vaardigheid te overbruggen. Een passende opleiding en ervaring zijn natuurlijk gewenst. Maar het belangrijkste is, je weet je eigen passie en enthousiasme voor de muziek goed over te brengen.

Lijkt het jou leuk om met ons orkest aan de slag te gaan?
Stuur ons dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 15 maart aanstaande, een brief met je motivatie en CV. Je kunt je reactie sturen naar het bestuur van ""Crescendo"" Elst (Utr.), secretaris@crescendo-elst.nl

Uit de reacties worden verschillende kandidaten geselecteerd voor een kennismakingsgesprek waarna een eventuele proefdirectie volgt. In overleg met de muzikanten zal het bestuur bepalen naar welke dirigent uiteindelijk de voorkeur uitgaat. 
 
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie