Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Papierrooster
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Zomerconcert
 
Het zomerconcert van "Crescendo" vond dit jaar plaats op het speelveld voor “Het Bestegoed” op 2 juli op een door zon overgoten avond. Hoewel goed opgesteld, hadden de leden van het orkest en de drumband een beetje moeite met het zonlicht en tet zachte briesje dat af en toe door de vellen van hun partituur "bladderde". Rondom hen een grote menigte: familie, vrienden, buren, allemaal benieuwd wat hen voorgeschoteld werd deze zomer. Want "Crescendo" is al heel lang actief in Elst en komt altijd met verrassende muzikale combinaties! Het programma bestond dit jaar uit een combinatie van stukken voor orkest, stukken gespeeld door de drumband en er tussendoor werden stukken gespeeld door de AMV -leerlingen.

Het orkest koos deze zomer uit een zogenaamde top 40 van hun repertoire en begon met een medley van Phil Collins gevolgd door een medley van de musical Mamma Mia. Daarna werd het tijd voor de drumband om op te treden. Daarbij was ook het debuutmoment van het jongste lid van de drumband, die heel hard had geoefend om met de band mee te mogen optreden: er werd Bongo Solero en Marching Through Scotland gedrumd.

Daarna speelde het orkest de Mars van Medici. Vervolgens kwam het moment dat de allernieuwste musici zouden laten zien wat ze allemaal hebben geleerd tijdens bun AMV -cursus. Ondanks wat zenuwen voor hun eerste optreden en de afwezigheid van hun docent die verhinderd was, hebben de kinderen heel goed gepresteerd en hebben ze hun diploma's verdiend! Hun optredens, soms solo, en samen met het orkest en de drumband waren een succes!

Het zomerconcert vervolgde met stukken uit de musical Soldaat van Oranje en met Böhmischer Traum (dat doet denken aan de Oktoberfeesten), gespeeld door het orkest; daarna de drumband met drie stukken, met Latino en Afro Latino invloeden. Het orkest sloot met The Best of Earth, Wind & Fire de muzikale avond en ook het muzikale seizoen 2019 af.

Met applaus en met de wensen voor een fijne vakantie namen het orkest en drumband afscheid!

Bron: De Hank, uitagve juli 2019 
 
Agenda 2018
  13-3-2020
  Generale repetitie (vervallen)
  Orkest
  14-3-2020
  Concours Zutphen (vervallen)
  Orkest
  4-4-2020
  Paaseieren actie (vervallen)
  Orkest + Drumband
 
 
Advertentie